Pablo Guinart guanya el Premi Especial “Luís Milán” al Concurs de Joves Intèrprets “Ciutat de Xàtiva”

El músic de la Societat Musical la Primitiva Setabense Pablo Guinart Juan ha guanyat el Premi Especial “Luís Milán” en la XVIII edició del Concurs de Joves Intèrprets “Ciutat de Xàtiva”, premi dotat amb diploma, trofeu i 450 euros. L’organització del concurs, atorga aquest premi al millor participant finalista, resident a Xàtiva, que no haja sigut guanyador en cap de les diferents modalitats.

El trombonista de la Música Vella actualment està ampliant estudis a Holanda realitzant un màster en la “Codarts Univerity for the Arts” de Rotterdam, amb els prestigiosos professors Alexander Verbeek i Brandt Attema. També ha sigut seleccionat com academista de la “Rotterdam Philharmonic Orchestra”.

Pablo Guinart va concursar en l’especialitat de vent-metall, en la categoria A, de 22 a 26 anys, sent finalista i obtenint una puntuació altíssima per part del jurat de 9,25 punts.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *