L’Escola de la Vella participa en l’acte de celebració dels 50 anys de la Federació

Amb motiu de la celebració del seu 50 aniversari, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) té previst aconseguir durant els mesos d’abril i maig 18 Guinness World Records. El primer dels actes per a aconseguir aquest repte se celebrarà dissabte que ve, 21 d’abril, en la Plaça de Bous de Castelló a les 20.00h.

En aquest esdeveniment, es retrà homenatge a les Escoles de Música i a la Diputació de Castelló.  Participaran 6.062 alumnes entre 10 i 16 anys d’Escoles de Música de 211 Societats Musicals de Castelló, València i Alacant, i entre elles l’Escola de la Música Vella amb 32 dels seus alumnes els qui acudiran amb els seus instruments. A Castelló estaran acompanyats per quatre professors i directius de la Societat Musical, entre ells el nostre President, Jaume Vicent Solis.

Els alumnes han preparat, en els dies previs, una composició inèdita del director i compositor Pere Vicalet. Sota la seua batuta interpretaran “El guerrer de la Vall Coca” 5.942 alumnes mitjançant instruments musicals tradicionals i 120 alumnes mitjançant dispositius tecnològics com a telèfons mòbils i tablets aplicant l’innovador sistema Soundcool que ha sigut desenvolupat per la Universitat Politècnica de València en col·laboració amb la FSMCV. A més hi haurà altres activitats educatives, artístiques i lúdiques.

El grup xativí eixirà des de la Societat aquest dissabte a les 15.30h estant previst el seu retorn en finalitzar l’acte.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *