La Banda Jove de la Música Vella protagonista d’una vetlada musical solidària 

Creu Roja Espanyola celebrarà dissabte que ve 22 de juny la III Vetlada Musical Solidària. Es tracta d’un concert que se celebrarà en l’Auditori de Sant Agustín a les 20:00 hores i que s’emmarca en el Sorteig d’Or 2018. 

Per tercer any consecutiu l’Assemblea Local de Creu Roja Espanyola a Xàtiva acull aquest recital. El dissabte 22 de juny actuarà la Banda Juvenil de la Societat Musical La Primitiva Setabense “La Vella Ràdio” sota la direcció de David Doménech. Està previst un programa que comptarà amb la interpretació del cantant Óscar García. 

Per a Marisa Juan, presidenta de Creu Roja a Xàtiva, “la Vetlada Musical Solidària ha aconseguit consolidar-se com l’esdeveniment central del Sorteig d’Or en la capital de La Costera i confia a seguir comptant amb el suport de la població de Xàtiva per a poder seguir ajudant cada vegada a més persones”. 

Actualment l’Assemblea de Creu Roja en Xàtiva du a terme nombrosos programes d’intervenció social dirigits a famílies en situació de dificultat. El Sorteig d’Or 2018 constitueix una de les fonts de finançament més importants de la Institució, per la qual cosa l’organització confia a repetir i fins i tot millorar la participació i la venda de bitllets. 

El Sorteig d’Or 2018 se celebrarà el pròxim 19 de juliol a Castelló i enguany està centrat en el lema “Sí a acabar amb la pobresa”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *