L’Escola de la Vella recupera la Setmana Cultural de Santa Cecília

L’Escola de la Música Vella ha recuperat aquest curs la Setmana Cultural de Santa Cecília. Es desenvoluparà des d’aquest dissabte al dia 22, dia de la patrona dels músics. Els actes estan oberts a tot l’alumnat i les seues famílies, docents, socis i veïns.

Aquest dissabte, des de les 10.00h, se seguirà la Ruta de les Fonts i els Portals de Xàtiva. (Eixida des de la Societat. Durada aproximada, 2 hores). És un Itinerari didàctic per les diferents fonts i portals de Xàtiva, acompanyats per la batukada de l’Escola de la Vella, amb la finalitat de conèixer la nostra història: Font dels Peixos, Font del carrer Puig, Font de l’Aldomar, Font de la Plaça de la Trinitat i Font del Lleó, i els portals “Fosc o de València” i Portal del LLeó, amb les actuacions de l’Orquestra Infantil, Grup de Trombons de l’Escola, Grup de Clarinets de l’Escola, i Grup de Percussió de l’Escola. A la conclusió, en la Societat, taller de “canuts de llidons”, dins del seu programa de la recuperació de tradicions locals.

El 19 de novembre, dilluns, 17.30h, Concurs de Singstar el Saló d’Assaig per a l’alumnat de l’Escola. A continuació inauguració de l’Exposició del Concurs de Dibuix Escolar.

El 20 de novembre, dimarts, 18.30h, Taller de BAPNE, Mètode d’Estimulació Cognitiva, Psicomotriu, Socioemocional i Neurohabilitativa (percussió corporal, música i moviment mitjançant la *neuromotricidad), impartit per Ester Albiar, formadora certificada, per a xiquets, mestres i adults en el Saló d’Assaig.

El 21 de novembre, dimecres, 17.30h, en el Saló d’Assajos “Cinema i crispetes”.

El 22 de novembre, dijous, 19.30h, lliurament de premis del Concurs de Dibuix i del Concurs de Compositors (curs 2017/2018). Conclourà amb un concert de la Banda Infantil de l’Escola en el Saló d’Assaig sota la direcció de David Doménech Lluch.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *