Fi de curs a l’escola de la Vella

L’Escola de Música de la Societat Musical la Primitiva Xativina tanca el curs 2018-2019 amb un mes de juny replet d’activitats destacant l’intercanvi amb la Banda Juvenil de la *Agrupació Musical *Mediterraneo de la Vila Joiosa.

Des del passat 6 de juny i fins al 21 de juny es desenvolupen les audicions de l’alumnat en Saló d’Assajos, audicions que culminaran el 27 de juny amb les actuacions de l’orquestra i la banda de formació de l’Escola i la sopa fi de curs amb les famílies.

A més, del 21 al 27 d’aquest mes, als matins, l’alumnat podrà acudir a la Setmana Cultural, on s’inclou tot tipus d’activitats relacionades amb la música i altres arts escèniques, i que inclourà un taller de primers auxilis impartit per voluntaris de l’Assemblea Local de Creu Roja.

El 22 de juny visitarà Xàtiva la Banda Juvenil de l’Agrupació Musical Mediterraneo de la Vila Joiosa. Junt a la banda juvenil de la Vella oferiran un concert obert al públic a les 19.30h al Pati de la Casa de la Cultura. El dia 29 serà la banda de Xàtiva la que viatge a la Vila Joiosa.

Destacar així mateix que l’alumnat de dolçaina de l’Escola participarà en la processó del Corpus, en concret en la “Dansa del *Llauradors”.

Durant tot aquest mes està oberta la matrícula per al pròxim curs en la Secretaria (a les vesprades).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *