Intercanvi amb la Vila Joiosa

L’Escola de Música de la Societat Musical la Primitiva Xativina tanca el mes de juny amb l’intercanvi de la banda juvenil amb la Banda Juvenil de l’Agrupació Musical Mediterraneo de la Vila Joiosa, dins de la XVI Campaña de Concerts d’Intercanvis Musicals patrocinada per la Generalitat Valenciana.

Aquest dissabte, 22 de juny, visitarà Xàtiva la Banda Juvenil de l’Agrupació Musical Mediterraneo de la Vila Joiosa. Al costat de la banda juvenil de la Vella oferiran un concert obert al públic a les 20.00h al Pati de la Casa de la Cultura amb entrada lliure.

L’Ajuntament de Xàtiva oferirà una visita guiada al Castell de Xàtiva al grup de la Vila Joiosa el mateix dissabte al matí; i, després del menjar en els locals de la Primitiva Xativina, podran gaudir d’un bany abans del concert en la Piscina Murta.

El dia 29 serà la banda de Xàtiva la que viatge a la Vila Joiosa.
Destacar així mateix que l’alumnat de *dolçaina de la *Escola participarà en la processó del Corpus aquest diumenge, en concret, en la “Dansa dels Llauradors”.

El dijous 27 de juny, serà el concert fi de curs de l’Orquestra i Banda de Formació de l’Escola en el Saló d’Assajos a partir de les 20.30h. Després serà la sopa fi de curs amb l’alumnat i les seues famílies.

Durant tot aquest mes està oberta la matrícula per al pròxim curs en la Secretaria (a les vesprades).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *